Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir yapısı vardır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın iyi standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını yakalamak muhtevain kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa muhik oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı sinei veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar kişioğlu yaşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne güzel açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı saf otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk dokumanın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, binanın tasarruf klası Yangın Merdiveni Kapısı gibi faktörler yakıcı olmaktadır.

Bunun kucakin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar emeklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar dâhileride mahsur kalabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page