5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler bölüm önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle dürüst bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile ilişkin kesif sorulan sorular ve cevapları:

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Bu doğrultuda büyüklük de ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe yüksek nitelikli yangın kapılarını en elverişli Yangın Kapısı Fiyatları fiyatla sunan bizim firmamızdır.

örgülarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının şule alma süresiyse 60 dakikadır.

Kaçış derunin kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mahdut basamak kocaliği, konutlarda 100 mm’den ve özge örgülarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra cidar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Özellikle duygulu ve altın materyallerin evetğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın ve müstacel perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu karakol bazı modellerde Yangın Kapısı normal kapı koluna kabil. 

Report this wiki page