5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi kucakin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın çıbanladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış kadar faktörlere rabıtalı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha yüce bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine bina kat aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için yürekdokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna rabıtalı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan az tercih edilmesinin nedeni insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya abra kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Ne örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk binanın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, dokumanın kullanım klası kabilinden faktörler çarpıcı olmaktadır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

yangın kapısı Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, dünyaarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Hakikat yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı olumlu raporunun düzenınması için en önemli adımdır.

Report this wiki page